Ooh.... heavens!

 
Deze Hemelse Tea of Borrel wordt regelmatig georganiseerd ergens in Nederland, waarbij je kennis maakt met engelen, gidsen, overleden dierbaren en de hulp die ze je willen bieden. Louisa helpt je om beter naar je eigen intuitie te luisteren en geeft via haar intuitieve lijntje met de hemel antwoorden op je vragen en de inzichten die nodig zijn om jou verder te helpen groeien. 
 
Je kunt een magische middag of avond verwachten waarin je informatie zult krijgen over wat jouw hemelse dreamteam van de andere kant voor jou in je leven kan betekenen en je leert hoe je contact met hen kunt maken. 
 
Ik zie vaak dat mensen anderen meenemen! Leuk daaraan is dat wanneer mensen elkaar al aardig kennen de inzichten die bovenkomen nog mooier zijn, omdat ze door hun vriend(in) worden bevestigd. Heel leuk om te ervaren!
 
De Tea's vinden plaats in de middaguren, de borrels in de avond/middaguren en zijn afhankelijk van de wensen van gastvrouw/heer, organisatie en locatie en duren rond de 3 uur. Prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, wensen en reiskosten. (Indicatie zo'n 60 euro p.p. gebaseerd op 6 deelnemers, inclusief catering en werkmateriaal)
 

Deelnemen?

 
Wil je ook een keer deelnemen aan een HEAVENLY TEA? Kijk dan op de agenda voor de mogelijkheden.
  • PRIJS 55 euro inclusief BTW per persoon (edities Voorburg)

 

Elk jaar vindt ook de HEAVENLY XMAS TEA plaats. Dit is een hele magische editie, in de sfeer van kerst, inclusief een mooie goodybag.

PRIJS 65 euro inclusief BTW per persoon (Voorburg)

 

Een bijzondere mama editie van deze Tea vindt vanaf nu ook regelmatig plaats: TEA VOOR MAMA'S.  Deze Tea, als gezegd exclusief voor mama's, staat in het teken van vragen over alles wat voor jou als moeder en jouw innerlijk kind belangrijk is en maken we ook ruim tijd voor vragen over jouw kind(eren). Een mamafeestje dus!

Zie de agenda voor nieuwe data.

 

Liever een keer met een vriend(in) samen antwoorden van de hemel krijgen? Boek dan een Minitea voor 2 of 3.  
 
Loop je tegen een specifieke uitdaging of angst bij jezelf aan of ben je tegen een blokkade aangelopen, die je graag uit de weg wilt ruimen? Neem dan eens deel aan de Transformational Tea
 
 

Ervaringen

 
"De Engelen tea is niet alleen een gezellige middag met vriendinnen, maar ook een middag waarin je in no time de onderwerpen bespreekt die er echt toe doen. Geen lange chit chats waarbij je om de hete brij heen draait, maar vooral veel echte, eerlijke en waardevolle inzichten. En niet alleen van de engelen. "
 
Ellen, Amsterdam
 
"Vond het een hele mooie, bijzondere middag vorige week. Vooral om te weten waar jullie (red. groep) mee bezig zijn en hoe jullie daarin staan/ mee omgaan.
Louisa heeft dat heel goed begeleid en vragen gesteld, mooie kaarten getrokken. Vooral de verschillende type kaarten en inspiratie / wijsheid die je er uit kon halen, spraken me aan." 
 
Sabine, Amsterdam
 
"Hallo Louisa,  ik wilde even vertellen hoe bijzonder ik vandaag vond. echt ontzettend bedankt! ben er nog van ondersteboven, heel veel dingen klopte!" E.O.
 
 
"Lieve Louisa, J.l. zaterdag waren mijn dochter en ik bij jou.  En ik wil toch even zeggen dat we het als wonderbaarlijk hebben ervaren. Ik was beslist sceptisch, heb  op dit  gebied al e.e.a. meegemaakt, maar gaandeweg vond ik het steeds beter. Eigenlijk had ik het voornamelijk voor m'n dochter gedaan, maar kwam zelf toch ook op een fantastische manier aan de beurt. Kennelijk had mijn dochter een healing gekregen, ze voelde zich erg moe, maar wel heel rustig, haar hele gezicht was veranderd, veel zachter, dat moeten en willen was er vanaf. En zelf had ik ook een bepaald sterk gevoel meegekregen. En we hadden allebei fantastisch geslapen die nacht. Louisa, je doet het echt geweldig, volkomen vanuit je hart, zoals ik denk dat het moet voor de nieuwe tijd. Het was heel fijn."
 
Henny