Het succes van de Heavenly Tea is onmiskenbaar en we hebben ervaren dat jullie ook graag een engelenreading willen krijgen met z'n tweetjes of drietjes.
 
Vandaar dat we jullie ook een bijzondere Heavenly Mini Tea willen bieden.. voor vriend(inn)en, maar voor ook voor moeder en dochter, man en vrouw... enfin, voor iedereen die graag hemelse boodschappen ontvangt en die met een dierbare wil delen. Gedurende 2 uur lang mogen jullie ons alle vragen stellen die je maar wilt en kun je tegelijkertijd genieten van thee en allerlei heerlijke dingen.
 
Naar keuze kun je aangeven of je een zoete of een hartige tea wilt.
 
De Tea is 's ochtends, in de middag en 's avonds te boeken. 
 
Wil je graag boeken voor het weekend, wees er dan snel bij!
 
WAAR Voorburg
 
  • PRIJS 125,00 euro inclusief BTW voor 2 personen (2 uur)
  • PRIJS 180,00 euro inclusief BTW voor 3 personen (3 uur)
 
 

Ervaringen

 
"Wij hebben je Mini-tea, zoals ik je al stuurde, erg waardevol gevonden. Ik voel duidelijk dat we op de goede weg zijn en met name voor mijn dochter van 16 heeft ons gesprek  haar zeer goed gedaan. Je hebt bijgedragen aan weer een stukje verder op weg naar inzichten in haar zelf. Ik heb haar lang zien worstelen met zichzelf en is vaak diep gekwetst. Wij hebben vaak meerdere therapeuten geprobeerd`; orthopedagoog, psycholoog en hoewel zij de gesprekken als prettig ervoer, nooit bleven ze hangen. Afgelopen donderdag is ons gesprek werkelijk blijven hangen omdat je heel snel tot de kern kan komen, dat is echt een gave, daarnaast heb je hele praktische tips gegeven. Ook weet ik zeker dat mijn dochter jouw advieslijn gaat bellen want het heeft de deur opengezet, ze heeft een stapje naar binnen gezet maar weet daar nog niet de weg en zit nog met veel vragen. Ook voor mijzelf was het een bijzondere ervaring. Er zijn ook wat inzichten bij mij binnengekomen. Ik ga ook echt jouw tips en bevindingen toepassen! Een grappig inzicht was toch wel over de kleur zwart dragen, ik heb daar over nagedacht en wat blijkt`; wanneer ik naar voor mij vreemde mensen ga, of met een nieuwe club mensen moet zitten, dat ik altijd zwart draag… lekker mijzelf beschermen oftewel dichtzetten.. Handig om te weten dat wanneer ik een nieuw team moet begeleiden, dat ik niet geheel in het zwart moet gaan, ik kan niet van de ander verwachten zich open te stellen, als ik mijzelf afsluit. Hier dank ik je voor! Nu, ik hoop je echt nog een keer te zien, spreken. `heel erg bedankt dat je onze weg hebt gekruist en ik ben dankbaar voor wat je hebt betekend. Liefs van ons beiden,
 
Ingrid en dochter", Apeldoorn
 
"Het is alweer een maand geleden dat mijn zusje en ik bij jou zijn langsgeweest en we hebben er geen moment spijt gehad. Dat wil zeggen dat we allebei met een goed gevoel naar huis zijn gegaan en dit spreek ik voor mezelf ook heel veel aan de tips heb gehad! Ik weet niet helemaal zeker of de directe aanleiding de Engelen High Tea was, maar ik heb de situatie met mijn moeder veel beter los kunnen laten en dat het is ontzettend prettig om me geen zorgen over onze relatie te hoeven maken en haar situatie! Ik laat me nu ook veel minder snel uit het veld slaan.Ik vond de Engelen High Tea en haar inhoud heel bijzonder en ben blij dat mijn zusje mee was gegaan en dat we dat samen hebben meegemaakt. Ik moet zeggen dat ik het ook ontzettend leuk vond om jou te werk te zien gaan en dat je enthousiasme heel duidelijk te zien was. Jij hebt me vertrouwen in mezelf gegeven en door jou ben ik ook gaan geloven dat ik ook een lichtwerker ben. En ik voel me daardoor heel bijzonder. Dat ik dat mag zijn. (En dat ook bijzonder mag vinden.)
Soms zijn woorden niet genoeg om dat diepe gevoel van dankbaarheid over te brengen, maar die voel ik wel. ;) Ik heb nog niet alles uit de Engelen High Tea gehaald, dus daar ben ik nog mee bezig. De tips en inzichten die toen naar voren zijn gekomen, kan ik nog steeds mee aan de slag! Maar ik vind nu de tijd wel rijp om je mijn bedankje te sturen ;) Dus bedankt, Louisa, voor jouw diensten! Groetjes en engelenbedankjes,"
 
Charl en Inge