DE RITE VAN DE BAARMOEDER

THE RITE OF THE WOMB – DE 13E RITE VAN DE MUNAY-KI

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”
 
Voor deze indrukwekkende Rite kun je bij Droomwerk enkel terecht vanuit een individuele sessie, ook sessies met 2 personen of in koppel man-vrouw zijn mogelijk. Hierdoor bieden we een zeer intieme en veilige sfeer, waarbij al je/jullie gevoel en jouw eigen heel persoonlijke ‘verhaal’ de ruimte kan en mag krijgen.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Deze Rite kan zowel binnen als buiten (in overleg en onder de juiste weersomstandigheden) plaatsvinden.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Deze Rite van de Baarmoeder kan ook worden gecombineerd met een Kinderwens sessie of Kinderwens Afstemming in het kader van Charlotte Luistert. Deze combinatie is zeer geschikt om bij te dragen aan het vrijmaken van de weg naar de creatie van een kindje. 
 
 
Er bestaat een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd.
 
Deze vrouwenlijn wil dat wij ons het volgende herinneren:
"De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven."
 
De 13de Rite is een geschenk aan jezelf.
 
Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.
De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit verre verledens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
Nu is echter het moment aangebroken, dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs.
 
De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:
"De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven."
 
Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13de rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden. Het getal 13, staat voor de 13 manen. Alle vrouwen die de rite ontvangen hebben kunnen de rite weer doorgeven.
 

Ceremonie

 
Gedurende deze ceremonie ontvang je als vrouw de Rite van de Baarmoeder.
In onderstaand filmpje zie je aan het eind hoe dat er uit ziet. 
 
 
Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite uiteraard ook ontvangen.
Voor elke vrouw is deze ceremonie van waarde.
 
Voor ontvangst van de Rite wordt er door elke vrouw vooraf persoonlijk werk verricht. We zullen er tijdens de voorbereiding meer over vertellen. In een cirkel maak je bijvoorbeeld op een natuurlijke manier contact met datgene wat je wilt loslaten. Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maak je contact met datgene wat je wilt manifesteren.
Hierna wordt de Rite overgedragen door de Womb Keeper. De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn.
 
Meer erover lezen? http://theriteofthewomb.com/
 
Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.
 

Tarieven

 

  • Door: Womb Keeper Louisa Perreyn

Locatie binnen: Droomwerk Coaching en Advies, Carel Vosmaerstraat 90, 2274XZ Voorburg

Locatie buiten: in overleg
 
Nadat je hebt gereserveerd, ontvang je een bevestiging en een bericht ter voorbereiding en laten we je weten wat je dient mee te nemen.
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Ervaringen:

 

Wauw, wat een bijzondere ervaring was dit! De hele ceremonie heeft zoveel indruk op me gemaakt. Louisa is een fantastisch liefdevol mens en heerlijk relaxed, ik voelde me meteen zó welkom bij haar. De rite was enorm krachtig. Gedurende de sessie voelde ik een last van m'n schouders vallen. De eerste dagen na de rite moest ik echt even wennen aan mijn nieuwe 'ik', ik voelde me zó blij, zó ontspannen, vrij... Er zijn zoveel dingen veranderd sinds de rite, bepaalde blokkades lijken echt als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik ben zo dankbaar dat ik jou mocht tegenkomen op mijn pad, Louisa. Dank je wel! <3

 

 

Marjan

Hartelijk dank nogmaals voor de mooie ervaring die je me gegeven hebt!

 

Ik vond het heel prettig, je creëert een fijne en veilige sfeer.

 

 

Tineke