Je kunt bij Louisa ook terecht voor een reading of een Luisterkind® afstemming via e-mail.
 
  • Kosten online reguliere intuitieve reading: 45,00 euro incl. BTW.
  • Kosten online intuitieve jaarlegging: 55,00 euro incl. BTW.
  • Kosten Luisterkind afstemming voor kind of volwassene: 65,00 euro incl. BTW.
(voor een ander: alleen met toestemming van de betrokkene, behalve voor kinderen onder de 10 jaar)
 
Meld even duidelijk in de mail wat je vraag is (mag ook algemeen zijn!) en welke reading je wilt inzetten. Louisa stuurt je vervolgens een factuur via de e-mail en na betaling gaat ze zo snel mogelijk met jouw reading aan de slag!
 
Wanneer je een Luisterkind afstemming aanvraagt voor jezelf of een kind, stuur je eerst een mail, waarna je de nodige informatie ontvangt over het aanleveren van informatie en de betaling. 
 
Je kunt ook kiezen voor deze varianten van online readings:
 
  • Soul messages: 45,00 euro incl. BTW of in jaarreading geintegreerd:  55,00 incl. BTW
Je stelt je gidsen een vraag, waar je mee zit, en al je bovenaardse helpers zullen in deze reading op je vraag in gaan. Het is een krachtige legging die je veel inzichten zal geven in je huidige situatie. 
 
  • Medicijnwiel: 55,00 euro incl. BTW
Wil je inzichten in welke kant jouw stroom de komende maanden op gaat? Dan is dit de jaarreading voor jou. Deze reading wordt gelegd in een symbolische weergave van alle levenscycli, net als de cycli van de opgaande en ondergaande zon, de fases van de maan, de fases van geboorte, dood en wedergeboorte en de cirkel van de seizoenen.
 
  •  

Ervaringen en reacties

Beste Louisa,
 
Eerst en vooral hartelijk dank voor de afstemming op onze Winston!
 
Toen we het lazen viel ik van de ene verwondering in de andere, precies alsof je Winston al jaren kent.
 
Zoals je hem beschreef is het een heel lieve extraverte jongen, wilt idd altijd voor iedereen alles goed doen en iedereen is zijn vriend. Hoeveel mensen hebben wij nog niet leren kennen dankzij hem, hij is echt lief en sociaal.Ook is hij een echte dierenvriend.
 
Natuurlijk zoals je ook zei is hij thuis ergens ook wel bang. Hij hoort en ziet steeds dingen en hij zegt dan "mama, jij kijkt er recht naartoe en jij ziet ze precies niet". Het bracht hem wel wat tot rust dat hij nu mag vragen om weg te gaan en dat doen ze ook maar het lukt hem nog niet elke keer. Hij vroeg me ook om je te vragen of jij die ene ook kan zien of horen, dat is een hele boze zegt hij en daar is hij echt angstig voor, je voelt hem zo inkrimpen. Het kijkt hem aan en heeft geen gezicht maar toch voelt hij iets slechts. Hij durft er ook bijna niet over te spreken en zeker thuis niet uit angst dat het dan erger wordt.
 
Je sprak ook over zijn knuffel, die heeft hij s nachts altijd bij hem en hij houdt enorm van knuffels, als we het zouden willen geloven dan kwamen we elke week wel met een nieuwe knuffelbeer thuis en hij houdt van elkeen evenveel.
 
Wat je ook vertelde over de drukte in zijn hoofd is echt de nagel op de kop! Hij heeft het dikwijls zo moeilijk om zich te concentreren en het is echt zo'n warhoofdje! Hij gaat het trucje met de ballon zeker toepassen als dat voor hem helpt.
 Blauw is al altijd Winstons lievelingskleur geweest en hij vond het super dat jij dat zomaar kon zeggen.
 
Winston vroeg me of hij jou kan aanroepen als er iets is of als hij je hulp nodig heeft, want hij denkt omdat jij dat kon bij hem dat hij dat ook zou kunnen.
Ik wil hem ook zeker helpen en ik voel ook soms iets aan, kil gevoel in kamer en kleine dingetjes maar daar blijft het ook bij. Gelukkig heb ik ook een goede vriendin die dikwijls goede raad geeft.
 
Onze oudste zoon die nu 14 jaar is had vroeger toen hij kleiner was ook last van dingen die hij zag en was soms ook angstig maar dit is nu voorbij.
 
Liefste Louisa, we willen je nogmaals danken voor alle hulp en van Winston moet ik je zeker een dikke knuffel doorsturen!
 
Groetjes,
Sofie
Lieve Louisa,
 
Wow, ik heb dit huilend zitten lezen. Kon niet verklaren waar de tranen vandaan komen maar ze bleven vloeien. Het voelt als herkenning diep van binnen.
Ik voel me ook in het donker veel minder angstig dan in het licht. Ik hou van de zon maar vind het op straat zoveel fijner is als het donker is! Ik zou op dat plein ook echt achter een boom gaan staan. En verstop me in grote drukke ruimtes het liefst op de wc. 
De achtervolgingen is precies waar ik altijd van droom. En ik vind het huisje in het bos ook heel opvallend, mijn grootouders zten met mijn moeder in de oorlog ondergedoken in een huisje in de bossen!
Ik denk dat ik van die angsten en de oorlog ook veel heb meegepikt als HSPer, zeker als je de link legt met zo'n zelfde verhaal in een vorig leven, denk je niet? En het joods zijn blijf ik soms ook eng vinden als ik het nieuws kijk, alhoewel ik er ook trots op ben.
Weet je wat ook opvallend is, ik ben altijd bang ten onrechte beschuldigd te worden. Wil in winkels niet te lang hangen bij 1 bepaald ding uit ngst dat ze denken dat ik wil stelen. Bewaar altijd goed het bonnetje van de ene winkel als ik de andere in ga.
Nogmaals heel erg bedankt dat je dit voor me hebt gedaan Louisa, ik ben je heel dankbaar. Ik ben zo blij dat de engelen me jou hebben laten kennen!
Xx J.
 

Wow Louisa ik herken er echt zoveel in. Ik ga er vandaag of morgen even uitgebreid voor zitten om een reflectie te geven. Echt het raakt me hoe ontzettend kloppend dit is. Ik heb wel eens vaker mijn energie laten lezen maar dat was vaak heel algemeen maar dit is heel iets anders. Echt enorm bedankt! Ellen

"Hallo Louisa,
 
Ik wil je heel erg graag bedanken voor je mooie jaarreading. BAM de spijker op z'n kop :-)
Heb vertrouwen, ja daar heb je hem. Ik weet heel goed wat ik wil maar ik leg de eisen zo hoog, ik wil meteen ook goed en best en prima en en .........
 
Deze Reading heeft me nu toch een power gegeven ik weet dat ik het kan, het kan me ook noet meer schelen wat een ander ervan vindt. Ik wil dit. Ik ben al jaren bezig met allerlei cursussen, workshops en de laatste drie met een beroepsopleiding healing heb de eerste twee jaar prima afgesloten net in november ook medische basiskennis binnen, nu een scriptie schrijven en eind juni het laatste een praktijkdag dus het geven van een healing. Ik weet dat ik het kan en toch twijfelde ik altijd ben ik wel goed genoeg, heb ik genoeg ervaring enz enz
Door deze Reading weet ik het opeens zeker.
We zijn hier thuis al wel bezig hoor met een aanvraag bij de gemeente om een carport dicht te maken en zo een praktijkruimte te creëren, maar ik vond het ook doodeng. Nu heb ik zoiets van kom maar op ik kan niet wachten.
Ik voel gewoon de power en ik denk dat dit ook zeker blijvend is, het voelt erg goed.
 
Nogmaals, dank je❤" 
 
LB
 
"Lieve Louisa, een mooier kado konden wij ons niet wensen dit jaar met de feestdagen; wat een geweldige reading heb je voor ons gemaakt!! We zijn er zo van onder de indruk geweest dat we het ene paar dagen hebben laten bezinken ;-) Het heeft ons diep geraakt, vele glimlachen bij ons doen ontstaan en ons hart klopt vol verwachting omdat we het eindelijk zijn gaan volgen en jij ons de bevestiging en het vertrouwen geeft dit te blijven doen. We vinden t erg bijzonder dat je dit voor ons hebt gemaakt, jouw waardevolle boodschappen zijn raak en voor ons erg bemoedigend, we voelen ons erg dankbaar....."
 
Daniella
 
"Louisa heeft voor mij een jaarlegging gedaan voor 2012. Toen ik de mail opende voelde ik gelijk de warmte en liefdevolle aandacht die hierin verweven zat. En wat een prachtige boodschappen kreeg ik door! Hier kan ik zeker wat mee; bovendien geeft het mij vertrouwen voor de nieuwe dingen die ik wil gaan doen. Echt een eye-opener en een ontzettend liefdevol en stralend steuntje in mijn rug; geweldig! Zeker om aan te bevelen, ik zit met een grote smile achter de computer... Als we allemaal de liefdevolle boodschappen van de engelen echt in ons opnemen wat zal dan 2012 een fantastisch jaar zijn! Dank aan de engelen en hun boodschappen en natuurlijk aan Louisa, die de de boodschappen puur, liefdevol en fantastisch weet over te brengen!"
 
Thea Dijkstra 
 
"Bijzondere jaarreading van @engelenenzo ontvangen, die was zo raak... niet zomaar een jaar-reading dus, want Louisa voelt zich ook in jouw energie in. Er stonden dingen in, die ze niet had kunnen raden... Het voelt dus echt als een persoonlijke reading speciaal voor mij, met verrassende en mooie boodschappen! Een aanrader dus!"
 
M.H. 
 
"Wauw!
Ik werd heel verdrietig wakker vanmorgen uit een droom. Ik kon er niet bij. Net in de keuken dacht ik aan mijn Engelenkaarten. Ik schud ze.. en floep daar verschijnt jouw mailtje. Ik schud en huil. Ik voel een aandrang om de mail te openen. En daar is mijn 'Engelenkaart'. Dankjewel, het is een geweldige steun en geeft me vertrouwen en het roer in handen. Nu kan ik wel bij het verdriet en dan weer verder."
 
A.V.