Tijd om je met jouw hele ZIJN te verbinden, inclusief dat prachtige fysieke lichaam?

 

Er komt een punt na veel en hard te hebben gewerkt aan jezelf op allerlei niveau’s en gebieden, dat je voelt dat je nu echt toe bent aan een meer fysieke benadering. 
 
Je hebt geleerd meer en meer contact te maken en krijgen met wie je echt bent, met je Zelf, en je voelt dat op de een of andere manier jouw lichaam niet meer past bij dat wat je in je Zelf hebt ontdekt. Het lijkt wel of je energetisch nog niet uitstraalt waar je ergens van binnen al wel verbinding mee hebt gekregen.
Het voelt nog zo lastig om positieve gedachten en daarmee positieve gevoelens te ervaren over jezelf en over het leven en toch weet je ergens diep van binnen dat je hier wel aan toe bent. Je bent er klaar voor om je met je lijf te verbinden en te luisteren wat het jou (en mij) te vertellen heeft.
 
Je bent op zoek naar een veilige plek om je open te stellen en jouw verhaal te horen dat jouw lichaam ons vertelt. Jouw denken en wat je lijf vertelt zijn vaak hele verschillende verhalen. Daarom heb je het gevoel dat wat je zegt en denkt niet strookt met wat je uitstraalt en wat je lijf zegt. Belangrijk hierbij is om te weten dat je fysieke deel altijd het stuk is wat helemaal achteraan komt, het is tenslotte de manifestatie van het deel van jou op aarde.
Wanneer op andere niveau’s er schoonmaak heeft plaatsgevonden, kunnen we nu ook op het fysieke niveau samen grote stappen maken. Jij doet het harde werk, ik bied je een veilige plek en begeleiding. 
 
Zoals ik altijd benadruk, ik ben geen therapeut of psycholoog, noch massage expert… ik luister naar alles wat ik krijg aangereikt om jou te begeleiden en bij te staan in het huidige moment en handel hiernaar. Verschillende technieken worden ingezet, die volledig in het moment ontstaan en die nodig zijn om jou verder te helpen. Overigens heb jij altijd en op ieder moment de regie en mag jij aangeven wat er wel en niet gebeurt. We luisteren voortdurend naar wat er op dat moment aandacht mag krijgen.
 
Merk je dat je (nog) een drempel ervaart of komt er weerstand omhoog? Realiseer je dan dat soms juist op dit soort momenten je angst en je oude patronen de kop zullen opsteken. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. me of bel me gerust om te kijken of we hier samen iets op kunnen verzinnen. Het zou zomaar de weg naar jouw vrijheid kunnen betekenen.
 
Voor tarieven, klik hier.
 
Reacties
 

“Ik heb twee lichaamsbehandelingen gehad bij Louisa. Op dit moment loop ik in een extern traject om leren om te gaan met mijn postnatale depressie. Tijdens de behandeling kwamen er erg veel emotie, oud zeer, naar boven. Ik kon deze emoties met liefde loslaten en door leven. Sinds de twee behandelingen heb ik het idee dat ik grote stappen heb ondernomen om me weer meer mezelf te kunnen voelen. Zelfs mijn begeleiders van het GGZ verbazen zich er over hoeveel beter het met me gaat sinds de behandelingen van Louisa. Het is echt een cadeau voor jezelf, zij het een pittig cadeau. Ik ben in ieder geval blij dat ik de uitdaging aan aangegaan. Namaste Louisa!”  

 

- Miriam van Gelder