Tijdens wandelingen van ongeveer 1,5 uur gaat Louisa Perreyn samen met jou de natuur in. Terwijl jullie samen door de natuur wandelen en het hebben over die onderwerpen waar je in jouw leven tegenaan loopt, ontvangt zij inzichten en handelingen die bij jou tot healing leiden op die gebieden in je lichaam in de breedste zin van het woord (mentaal, emotioneel en spiritueel lichaam), waar dat nodig is.
 
Ze zet hierbij tevens alles wat we tijdens deze wandeling tegenkomen in om voor jou tot het best mogelijke resultaat te komen. Iedere Healing Walk is dus uniek!
 
Dit alles gebeurt op een liefdevolle manier, waarbij de healing niet verder gaat dan wat jouw ziel toestaat. Met andere woorden, er gebeurt niets dat jij niet wilt of waar jij nog niet aan toe bent. De Healing Walks, die door haar zijn ontwikkeld, combineren diverse bekende en nog onbekende healingstechnieken en zijn bovendien een zeer krachtige manier van healing, mede door jouw ontspanning van het wandelen, omdat de energie hierdoor nog dieper en sterker doorstroomt. 
  • Een Healing Walk© duurt als gezegd rond de 90 minuten.
  • Louisa heeft een aantal favoriete locaties in de regio Haaglanden (denk aan de duinen, zee en bossen) waar ze graag wandelt, maar mocht je zelf een suggestie hebben staat ze daar altijd voor open, mits dit in haar agenda in te passen is.
  • Jouw investering voor de Healing Walk? Deze bedraagt 140 euro incl. BTW en is inclusief haar reistijd naar de locatie. 
  • Je hoeft voor deze Walk niet topfit te zijn, voor elk fitnessniveau is er wel een wandeling geschikt.

Ervaringen

De Healing Walk zit zeker op een positieve manier nog in mijn benen en systeem. Een heerlijk weekend achter de rug (over timing gesproken). 
Jij hartelijk dank voor deze bijzondere wijze van coaching! Mijn bewustzijn verplaatst zich duidelijk naar het voelen, dank voordat inzicht en 
duwtje in de rug! Tot heel gauw lieverd! Dikke knuffel en dank voor de magische wandeling.
Liefs Mau
"Lieve Louisa, het is alweer een tijd geleden dat wij samen gewandeld hebben. Hiervoor wil ik je hartelijk bedanken.
Langzaam beginnen puzzelstukjes op zijn plaats te vallen en ben ik zelf bereid om dingen los te laten en te veranderen. Het gaat met vallen en opstaan. Bij situaties waardoor ik onbewust in paniek raak en het daardoor direct negatief zie durf ik toch na te vragen. En in de meeste gevallen blijkt het gewoon positief te zijn. Een nieuwe eyeopener voor mij. Dank je wel dat jij een stuk samen met mij op mijn levenspad wilde lopen.
 
xxx Liefs,
 
Annelie"