Volwassenen

 
Je kunt in je volwassen leven naast heel veel mooie dingen ook tegen veel zaken aanlopen, die je als ‘lastig’, ‘moeilijk’ of zelfs ‘pijnlijk’ ervaart. Ook kun je voor keuzes en dilemma’s komen te staan, die je soms knap van je stuk kunnen brengen. Overtuigingen, relaties en patronen houden je soms vast in oude cycli, die nog veel ruimte in je leven innemen. Eigenlijk zou je hier wel graag afscheid van willen nemen, maar hoe doe je dat? Misschien wil je als ouder wel antwoorden over wat jij zelf op dit moment nodig hebt, wanneer je gezinsleven wat in onbalans is geraakt. Op al dat soort momenten kun je soms wel eens wat hulp gebruiken, en waar kun je nou beter die hulp en die zo nodige antwoorden van krijgen dan van je eigen innerlijke (kleine) JIJ en van je ziel? 
 
In de afstemming maak ik contact met een laag, die voor jezelf lastig te benaderen is. Ik maak contact met jouw onbewuste zelf. 
 
Ik luister vanaf een afstand  naar wat jij me vertellen wilt en zet dat vervolgens naar je op de mail.
 
Je hoeft dus niet naar de praktijk te komen en het maakt niet uit waar op de wereld je je bevindt.
 
Het enige wat jij hoeft te doen is me de benodigde informatie te sturen en te betalen. Er is dus ook geen tijdstip nodig en jij hoeft geen verdere tijd vrij te maken, behalve om de afstemming te lezen natuurlijk en de eventueel nodige stappen te zetten.
Want ja, laat geen afstemming doen als je niet met jezelf aan de slag wilt of niet naar jezelf durft te kijken. Dat is zonde van jouw tijd, de mijne en van je centjes.
 
Makkelijker kan ik het niet voor je maken…;-) 
 

Weet je even niet hoe nu verder in je leven?

 
Zet dan deze stap… door te luisteren help ik je graag een stukje verder.
 

Voor wie is een zielsafstemming geschikt?

 
Voor alle (innerlijke) kinderen, volwassenen en kinderen dus (je kunt er ook voor kiezen om voor elk van je gezinsleden een afstemming te doen).
 
Het kan altijd en op ieder moment, voor alles waar je als mens tegenaan loopt, bij vragen, dilemma’s, klachten, onrust, etc.
 
Overleden dierbaren kunnen een enorme leegte achterlaten, bij vragen aan deze zielen is een afstemming ook mogelijk.
 
Soms kunnen mensen zich door ziekte niet meer uiten of verstandelijk gehandicapten die zich niet goed kunnen uitdrukken. Ook voor hen is dit een prachtige manier van communiceren door hen te vragen naar wat zij nodig hebben bijvoorbeeld.
 

Let op: 

 
Ik ben geen arts, psychologe of pedagoog. Wat ik doe is contact maken met jou om jou de inzichten te geven in wat er aan de hand is.
Een afstemming kan dus nooit een medisch advies van een arts vervangen en eventueel aangedragen adviezen vervangen nooit reguliere behandeling!
 
Ik mag vertalen. Wat je vervolgens zelf met die inzichten doet is natuurlijk aan jou.
 

Hoe werkt het praktisch?

 
Je bestelt via de webshop een afstemming, waarbij je de keuze maakt voor een afstemming voor een volwassene of een kind. Daarna ontvang je van mij de informatie over het mij toesturen van een foto en met welke vragen je bij me terecht kunt.
 
Vanaf het moment dat zowel de benodigde gegevens als de betaling binnen is, streef ik naar een termijn van maximaal 2 weken na aanlevering.
 

Een Charlotte Luistert-afstemming kost je € 111,00 incl. BTW. 

 
 
Lieve Louisa,
 
Dank je wel voor de afstemming.
 
Wow dat er zoveel vanuit een vorig leven kwam had ik niet verwacht, maar elke keer als ik de afstemming lees komt er steeds meer omhoog.
Er zijn zoveel dingen die nu een plekje krijgen.
Dingen die ik los mag laten.
 
Ik ben er nog lang niet, maar ik begrijp mezelf nu een stuk beter.
 
Mijn huis voelt al zoveel beter aan en begint echt een plekje te worden waar ik woon!!!
Ik wil heel veel opruimen in huis en veranderen….heerlijk de boel opschonen.
 
Zelfs bij mij in de tuin zie ik nu allerlei vogeltjes verschijnen die er anders niet waren.
Het bestond voornamelijk uit de kauw en duiven, maar nu komen er ook musjes en andere leuke vogels.
Het is alsof de zon ook echt hier is gaan schijnen op mijn huis!!!!
 
Ik ben blij dat ik de afstemming heb laten doen door jou en dat er elke dag meer en meer duidelijk wordt.
 
Liefs Ylze