Kinderen

 
Slecht slapen, niet willen eten, veel onrust, driftbuien, gewoon niet lekker in hun vel zitten, niet lekker meekomen op school of het moeilijk vinden om met vriendjes om te gaan, zo kunnen we nog wel even door gaan. Dat is voor je kind niet makkelijk, maar voor jou als ouder valt dat soms ook niet mee. Voor een (jong) kind is het nog lastig om uit te leggen hoe het precies zit, als ze dat zelf al precies weten. En vaak zit je er zelf als ouder ook nog eens te dicht op om een juiste conclusie over het gedrag van je kind te trekken. Kom er dan maar eens achter wat er nu echt aan de hand is. 
 
Overigens hoeft het zeker niet zo te zijn, dat er een enorm ‘probleem’ is met je kind om eens kennis te maken met wat een Charlotte Luistert afstemming voor jullie kan betekenen. Misschien ben je gewoon wel nieuwsgierig naar wat jouw kind, je baby of je puber jou te vertellen heeft over hoe het thuis gaat of over hoe het simpelweg met hem of haar gaat.
 

Hoe werkt het?

 
Het is onnodig om bij jouw kind in dezelfde ruimte te zijn, dus we hoeven je kindje verder niet te belasten en dat geldt ook voor jullie agenda. 

Ik stem op een telepathische manier af op jouw zoon of dochter en ga met het kind in gesprek. Hij of zij vertelt mij wat er scheelt of waar er struikelblokken zitten. Soms praat het kind echt met me, soms laat het kind me beelden zien, de manier is onbelangrijk, ik vertaal wat het kind me vertellen wil.
 
Ook de taal is hierbij niet van belang, indien gewenst doe ik de afstemming ook graag direct voor je in het Engels.

De ene keer kan het probleem meteen al worden opgelost tijdens de afstemming, maar soms vraagt het ook het een en ander aan inzet en inspanning van de ouder(s) om zaken aan te passen of te veranderen.

In een Charlotte Luistert afstemming zal het kind altijd de prioriteit krijgen. Hij of zij is degene waar het om draait en dat betekent ook dat de door ouders aangedragen vragen wel altijd worden meegenomen in de afstemming, maar dat ik niet kan garanderen dat er ook antwoord op komt. Dat is aan het kind!
Vaak komen die antwoorden er wel, maar dat hangt natuurlijk ook van de gestelde vragen af. 

Ik luister naar wat het kind me te vertellen heeft. En dat doe ik zoals een kind dat doet (vanuit Charlotte, het kleine meisje in mij), zonder vooroordelen en met open vizier. Alles mag er zijn. Als ouder bied je mij de mogelijkheid om een bruggetje te zijn tussen jou en je zoon of dochter.
 

Voor wie is een zielsafstemming geschikt?

 
Voor alle (innerlijke) kinderen, volwassenen en kinderen dus (je kunt er ook voor kiezen om voor elk van je gezinsleden een afstemming te doen).
 
Voor ‘problemen’ van welke aard dan ook.
 
Voor kinderen die zich om welke reden dan ook niet goed kunnen uiten door beperkingen of ziekte.
 

Let op: 

 
Ik ben geen arts, psychologe of pedagoge. Wat ik doe is contact maken met jouw zoon of dochter om jou/jullie de inzichten te geven in wat er aan de hand is.
 
Een afstemming kan dus nooit een medisch advies van een arts vervangen en eventueel aangedragen adviezen vervangen nooit reguliere behandeling!
 
Ik mag vertalen. Wat jullie vervolgens zelf met die inzichten doen is natuurlijk aan jou/jullie.
 

Hoe werkt het praktisch?

 
Je bestelt via de webshop een afstemming, waarbij je de keuze maakt voor een afstemming voor een kind. Daarna ontvang je van mij de informatie over het mij toesturen van een foto en met welke vragen je bij me terecht kunt.Voor kinderen boven de 10 jaar is toestemming van het kind vereist.
 
Vanaf het moment dat zowel de benodigde gegevens als de betaling binnen is, streef ik naar een termijn van maximaal 2 weken na aanlevering.
 

Een Charlotte Luistert-afstemming kost je € 111,00 incl. BTW. 

 
 
WOW, dankjewel!!!! 
 
Ik heb het huilend zitten lezen. Wat fijn om hem even zo te voelen en oh wat een herkenbaarheid.
Tot bepaalde stopwoordjes, tikkertje,  zijn manier van contact maken en het in je ogen kijken en er dan een grapje van maken aan toe. En dan ook de thema’s. Die lopen zo parallel met dat waar zijn vader nu in zit. (wel/niet wegrennen, schuldgevoel naar zijn ouders, het goed willen maken etc…). 
 
Heel bijzonder!!
 
Eigenlijk zou ik mijn zoontje elke week zo’n gesprekje met jou gunnen. Waar wij het soms lastig vinden om hem te bereiken en om echt contact te maken en te voelen wat er in hem speelt, leek het alsof hij zich naar jou heel goed kon openen, waardoor hij ook even zijn verhaal kwijt kon en waardoor hij even wat minder eenzaam en wat “lichter”  voelt.
 
Marijke
Beste Louisa,
 
Ik ben eigenlijk nogal sprakeloos van jouw gesprek met T. Wij zijn er helemaal van onder de indruk. We herkennen T. helemaal. 
We herkennen zelfs zowel mijn man als mijzelf (nu en als kind) uit de beschrijvingen die je geeft van T's karakter, wat mooi. 
Wat je zegt, hij is zo'n wijze ziel, dat gevoel hadden we steeds al. Mooi ook de tips die hij voor zn papa en mama heeft. ;)
Hij legt precies de vinger op de zere plek. Ook ik was altijd van geniet, neem het leven niet serieus maar door de jaren heen is er wel 
wat vanaf gesnoept door de ervaringen. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij vrij mag blijven, heerlijk zou dat zijn. 
Het contact is direct al veranderd en makkelijker. Wij gaan aan het werk ;). De auto lijkt me nog de grootste uitdaging, haha.
Heel veel dank hiervoor. Het is zo bijzonder om hem te kunnen horen 'spreken'.