Charlotte Luistert ook graag voor jou naar de zieltjes van ongeboren kinderen of baby’s, die dood geboren zijn. Als je de ouder wordt van een kindje, dat niet op deze aardbol mocht blijven leven, dan staat je hele wereld op zijn kop.
 
Een periode van verdriet, woede, onmacht en zoveel andere emoties breekt aan en je hart is gebroken. Via Charlotte Luistert maken Charlotte en ik graag contact met jouw kindje, dat zich inmiddels aan de andere kant bevindt. We willen je troost bieden en je vooral laten ervaren en voelen dat zo’n kindje nooit verdwijnt. Charlotte, mijn eigen ongeboren kindje, is net zo echt voor mij als welk kindje ook hier op aarde. Ik kan haar misschien niet knuffelen, zoals ik natuurlijk ook graag had gewild, maar ik maak dagelijks contact met haar vanuit mijn hart en mijn intuïtie. 
 
Dat gun ik jou als ouder ook. 
 
De aanvraag van een Charlotte Luistert-afstemming als deze gaat op dezelfde wijze als een ‘reguliere’ afstemming.
 
Je bestelt via de webshop een afstemming, waarbij je de keuze maakt voor een afstemming voor een kind. Daarna ontvang je van mij de informatie over het mij toesturen van een foto en met welke vragen je bij me terecht kunt.
 
Vanaf het moment dat zowel de benodigde gegevens als de betaling binnen is, streef ik naar een termijn van maximaal 2 weken na aanlevering.