Advieslijn +31 (70) 3872751 (€ 1 euro/pm)

ALLEEN VOOR BESTAANDE CLIENTEN!
 
Via haar eigen advieslijn (070-3872751 € 1 p/m op factuurbasis) is Louisa Perreyn regelmatig beschikbaar voor het geven van telefonische sessies. Ze geeft hier intuïtieve readings en krachtige healing op verzoek en legt, indien gewenst, diverse orakelkaarten en natuurlijk haar eigen Maak werk van je droom-realisatiekaarten ter ondersteuning. 
 
Specialisaties: Wie ben JIJ echt?, terug naar je bron, intuïtieve waarnemingen, hooggevoeligheid ('gevoeligerds' zoals zij deze liever noemt) van volwassenen en kinderen, hoe communiceer je als ouder met een gevoeligerd, ze geeft ouders inzicht in wat er bij hun kinderen speelt, (tweeling) zielsrelaties en transformatie- en groeiprocessen.
 
Aarzel niet om de vragen te stellen, die je echt wilt stellen. Ook als je even je hart wilt luchten, of een idee tegen haar aan wilt houden, ze heeft altijd een luisterend oor... Ze is er graag voor je!
 
Haar lijn staat regelmatig open. Probeer dus altijd even (tussen 9.30 en 20.00 uur) of ze beschikbaar voor je is.... ook in het weekend. 
 
Ook Engelstalige consulten mogelijk! 
 
Vanaf nu is Louisa Perreyn  ook regelmatig via +31 (0)70 3872751  te bereiken.
 
This number can also be used by my foreign clients. Please remember that extra phone costs will be charged through your own provider.
 
 
 

Ervaringen

Gesprekken met Louisa zijn altijd heerlijk. Met al haar aandacht is ze bij mij, waardoor ik me thuis voel en zij precies voelt en ziet wat er scheelt. Soms zie ik er tegenop om te bellen, want hulp vragen vind ik lastig en ik hou niet van bellen (haha). Maar ik ben blij dat ik het al een aantal keer heb gedaan!
 
Ze brengt de boodschap met zoveel liefde en ook humor, dat alle emoties voorbij komen in zo'n gesprek. Soms lach en huil ik tegelijk!
 
Het gekke is dat ik vaak (mentaal) al wel weet wat Louisa zegt, maar dat ik het pas echt vóel wanneer zij het me zegt. Dat maakt dat er vanbinnen iets 'verschuift'. Dat is wat mij enorm helpt. 
 
Dankjewel lieve Louisa ❤
Ik kan iedereen die maar een beetje in de knoop zit of advies nodig heeft aanraden deze lijn te bellen.
Het is net of Louisa naast je zit, en ze ziet en zegt zulke rake dingen! Denk niet zonde van het geld, ik kan alleen persoonlijk naar Louisa als ik hulp nodig heb. Dit is zo echt en zo mooi!
Ik heb haar gebeld met liefdesverdriet, voor een hele spannende dag, toen ik een keer helemaal in de knoop zat, en iedere keer heeft het me zooooveel verder geholpen!
Na zo'n gesprek ben ik 10 ton lichter, heb ik handvaten om verder te gaan, en prachtige berichten van de engelen om over na te denken.
Niet twijfelen, bellen!
 
Judith
Dag Louisa, ik heb gisteren je advieslijn gebeld en je rond 16.00/17.00 uur telefonisch gesproken. Ik wil je graag hartelijk danken voor ons fijne gesprek.
Je hebt licht laten schijnen op mijn situatie en vooral de vragen die me bezighouden en dit heeft alles verhelderd voor me.
Je onvoorwaardelijke aandacht en je openheid hebben ervoor gezorgd dat ik weer veel meer bij mezelf kon komen en me kon verbinden met mijn bron.
Precies wat ik nodig had en daarom hartelijk dank voor al je liefde en licht.
Je bent een heerlijk mens 
 
Anna