Lief mens,
 
De vraag die me het meest gesteld wordt, wanneer mensen me om hulp vragen, is wel hoe kan ik nu mijn leven veranderen, hoe vind ik mijn geluk? Wat is mijn levensopdracht, hoe kan ik de obstakels in mijn leven overwinnen, hoe verwerk ik mijn verdriet, hoe kan ik gelijkgestemden ontmoeten, hoe kan ik de relatie met mijn partner en/ of mijn kinderen verbeteren, hoe ga ik met mijn tweelingziel om, hoe kan ik weer plezier in mijn leven terugvinden en weer gaan genieten en hoe vind ik rust? Hoe ga ik om met het lastige gedrag van mijn kind of hoe help ik mijn kind omgaan met de uitdagingen van het leven? Ben ik hooggevoelig of is mijn kind dat en hoe ga ik daarmee om? En hoe kom ik terug bij wie ik echt ben?
 
De Maak werk van je droom-realisatiekaarten en het (kinder)boek Charlotte en de Magische Droomsokken met de bijbehorende tools zullen je bij het beantwoorden van deze vragen zeker helpen, maar ik ben op mijn best als ik je tijdens een persoonlijke sessie of in een traject begeleid. Ik licht je graag bij op jouw pad en sta je als jouw intuitieve gids bij op weg terug naar wie je werkelijk bent. Ik help je bij het uit de weg ruimen van je oude patronen en overtuigingen, zodat je jouw volledige power weer terug gaat vinden.
 
Graag kijk ik ook tijdens sessies naar het leven waar jij voor geboren bent met de bijbehorende uitdagingen en talenten. We kijken samen naar waar je nu in je leven staat en hoe je vanaf dat moment eventuele obstakels kunt gaan overwinnen om meer in de flow van je leven te kunnen komen. We gaan in op de vragen die je hebt en streven naar heldere, concretische en praktische tools waar je snel veranderingen mee kunt in zetten.
 
Zodra je opdracht in dit leven duidelijker wordt, zul je minder stress in je leven gaan ervaren, minder tijd en geld verspillen, minder negatieve emoties ervaren en leven vanuit een gevoel van vertrouwen in plaats van verzanden in angst en zorgen. Vanuit dit gevoel van vertrouwen ga je eindelijk het leven creeren dat jij graag wilt. Een afspraak kun je boeken via 06-51032752 of via mail. Ik sta graag voor je klaar. 
 
Liefs,
 
Louisa
 
 

Ervaringen

 
'Ik ben terecht gekomen bij Louisa via een goede vriendin. Ik wist niet meer wat te doen met het verschillende gedrag van mijn zoon van 5. Ik kon niet begrijpen wat hij nu eigenlijk wilde vertellen, wat mij erg frustreerde. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Louisa stelde de juiste vragen. Ze is nuchter, praktisch en respectvol in haar aanpak. Niet zo zweverig als ik eigenlijk verwachtte.
Ze had aandacht voor mij als mens en begreep heel goed waar het gedrag van mijn zoon vandaan komt. Door mij de juiste vragen te stellen kon ze mij tools geven om mee te werken. Mede door Louisa kijk ik nu met andere ogen naar mijn zoon en leer ik hem beter te begrijpen.
Iedereen die worstelt met de vraag hoe kan ik mijn kind beter leren begrijpen, adviseer ik Louisa Perreyn in te schakelen.'
 
Bianca Borsboom
 
"Leeg en een beetje verloren kwam ik voor het eerst bij Louisa. Een vriendin die mij al maanden had zien worstelen bij mijn toenmalige werkgever had mij geadviseerd voor een intake naar Louisa te gaan. Sympathiek, warm en barstensvol goede ideeën en energie veroverde deze vrouw direct mijn vertrouwen. We hebben een aantal weken samengewerkt aan een plan voor mijn toekomst, waarbij Louisa me aanspoorde mijn hart te volgen. Ik herontdekte een oude droom en maakte met behulp van Louisa een plan hier iets mee te doen. Louisa hielp me mijn kwaliteiten op een rijtje te zetten en kwam met onmogelijk simpele oplossingen voor mijn uit proportie gegroeide problemen en obstakels. Ik kan alleen maar hopen dat ze de kans krijgt veel meer mensen te inspireren, motiveren en begeleiden. Louisa, heel hartelijk dank!"
 
Ryanne van Dormolen
 
"Je merkt aan alles bij Louisa dat dit nu eenmaal is wat ze dolgraag doet. Zijzelf is het levende bewijs van haar eigen motto: 'doen waar je blij van wordt!' Ik heb in de groep en individueel ervaren dat zij voor een ieder afzonderlijk handen en voeten geeft aan dat motto. Eerst nog kruipend, vervolgens lopend en grijpend naar kansen om dromen na te jagen. Haar aanstekelijke optimisme, humor en gevoeligheid ten aanzien van dat wat speelt of juist niet speelt, gun ik iedereen die met haar hulp van een gevonden/hervonden droom werk maakt!"
 
Arie, Voorburg