Kinderen zijn bij Louisa altijd van harte welkom..... 
 
Vanuit haar eigen ervaringen als hooggevoelig kind weet ze als geen ander wat een hooggevoelig kind nodig heeft. Haar intuitie leidt haar naar inzichten, antwoorden en handvaten voor het kind en voor de ouder.
 
Met haar eigen ervaringen als gevoeligerd in haar broekzak werkt ze bovendien nauw samen met Charlotte, haar dochtertje dat nooit op aarde het levenslicht heeft mogen zien, en met haar opa aan de andere kant. Louisa maakt de fijnstoffelijke wereld van het niet-zichtbare en soms nog onverklaarbare zichtbaar voor iedereen die hier voor durft open te staan.
 
Charlotte helpt Louisa om kinderen en ouders, die hun hulp goed kunnen gebruiken, naar haar toe te leiden en ze brengt bovendien overal licht en speelsheid, waardoor ook vaak heling kan plaatsvinden.
Ze brengen magie, speelsheid en licht en willen de kinderen op ieder moment een luisterend oor geven. Ze luisteren naar wat er nodig is, brengen inzichten aan ouders, opvoeders en leerkrachten en leren hen hoe om te gaan met kleine gevoeligerds.
 
Het kind en zijn of haar gevoelens staan altijd centraal. Wat voelt er goed en wat niet? Wat wil ik kwijt en wat liever (nog) niet? Wat heb ik nodig? Het is allemaal goed.
Hallo louisa,
 
Een aantal  maanden geleden heb ik een afstemming aangevraagd voor mijn 13 jarige zoon.
Hij zat niet helemaal lekker in zijn vel, hij had ook wel het een en ander meegemaakt het afgelopen jaar, maar ik voelde dat er iets aan gedaan moest worden.
 
Er kwam een hele  bijzondere brief terug,die ik eerst meerdere malen moest lezen. De eerste keer gaf het me nog niet veel duidelijkheid, maar na verloop van tijd begon ik meer te begrijpen wat het vertellen wilde, en ik moet zeggen, er vielen steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats.
 
Ik heb de brief meerdere keren regelmatig doorgelezen en steeds haalde ik er weer nieuwe dingen uit. Wij hebben hier zelf ook aan gewerkt om oa meer ook je gevoelens te uiten enzo, en ik moet zeggen dat het op dit moment een heel stuk beter met hem gaat. Hij is veel relaxter en is zelf ook veel opener geworden, wat voor alle partijen veel prettiger is. En hij zit weer beter in zijn vel. Dat is wel fijn.
 
 
Ik wil jou en Charlotte enorm bedanken voor dit mooie werk wat jullie verricht hebben.
 
Lieve groet, een blije moeder
 

Energie en Charlotte Luistert

 
Louisa werkt op zielsniveau met kind (en ouder) via een Charlotte Luistert-afstemming (gebaseerd op de Luisterkind-methode), waarbij zij en Charlotte op telepathische wijze contact maken met het kind (en eventueel ook de ouder).
 
Als ouder stel je Louisa de vragen die je over je kind hebt, en Louisa en Charlotte luisteren samen naar wat het kind met hen wil delen en wat het verder kwijt wil. In de energie kunnen bovendien al veel zaken worden opgelost, als slecht slapen, niet willen eten en meer van dit soort problemen.
 
Hierbij is geen persoonlijk contact nodig en je hoeft er dus ook niet voor naar Louisa toe te komen. Het gaat allemaal via e-mail. 
 
 

Persoonlijke sessie voor jouw kind (Playsessies)

 
Maar Louisa ontvangt je kind ook graag persoonlijk.
 
Juist gevoelige kinderen hebben sterk de behoefte om naast 'gehoord' ook echt 'gezien' te worden. Louisa ontvangt jouw zoon of dochter graag in haar eigen omgeving, maar neemt de kinderen ook met veel plezier mee naar buiten.
 
Playsessies zijn dus zowel bij haar thuis als in de natuur mogelijk. Ze gaat dan met je kind op een speelse manier wandelen of wat er dan ook op dat moment fijn voelt voor allebei.
 
Alles wordt ingevuld op gevoel, waarbij ook het kind inbreng heeft en mag brengen. Spelen, creativiteit en uiteraard ook de Magische Droomsokken maken vaak deel uit van de sessies.
 
Het uitgangspunt is altijd 'luisteren'. En wat zich op dat moment aan gevoel ook aandient, dat mag er zijn. 
 
Playsessies zijn vertrouwelijk en wat er wordt besproken blijft tussen haar en het kind, tenzij het kind zelf zijn of haar verhaal met de ouder wil delen. 
 
 

Sessie met ouder en kind

 
Bij kinderen onder de 6 jaar is het ook mogelijk om een Playsessie met ouder en kind samen te doen. Louisa en Charlotte luisteren dan naar het kind, terwijl ouder en kind samen 'spelen'. 
 
Gedurende de sessie volgen er inzichten en antwoorden op vragen van de ouder en vindt er indien mogelijk en nodig ook heling plaats bij zowel ouder als kind.
 
Vind jouw kind het toch wel erg eng en spannend om de eerste keer meteen alleen met Louisa te komen spelen en is het ouder dan 5 jaar, dan plannen we gewoon eerst een ouder-kind playsessie. Jouw kind mag het zeggen, altijd! 
 
 
 
 
 
Louisa 'werkt' vanuit wat er nodig is op dat moment, niets meer en niets minder. Louisa is geen arts, psychologe of pedagoog.
 
Ze maakt contact met je kind en/of met jou om jou de inzichten te geven in wat er aan de hand is. Een afstemming of sessie kan dus nooit een medisch advies van een arts vervangen en eventueel aangedragen adviezen vervangen nooit reguliere behandeling! 
 
Louisa mag vertalen. Wat je vervolgens zelf met die inzichten doet is natuurlijk aan jou.
 
 

Tarieven

 
 

Spelregels

 
Intakegesprek: Kort gesprek met ouder(s) met betrekking tot wat er speelt, hulpvraag, samenstelling van het gezin e.d.
 
Playsessies tussen Louisa en het kind zijn vertrouwelijk en wat er wordt besproken blijft tussen haar en het kind, tenzij het kind zelf zijn of haar verhaal met de ouder wil delen. Dit geldt 
uiteraard ook voor wat de ouder(s) met Louisa delen.
 
Mocht Louisa tijdens de playsessie zaken opmerken, die een directe aanpak vereisen, dan neemt zij hierover zo gauw mogelijk contact op met de ouder(s). 
 

Hoe werkt het?

 
  • Wanneer je jouw kind graag voor een playsessie of een Charlotte Luistert afstemming wilt aanmelden, neem je eerst telefonisch of via e-mail contact op. Indien mogelijk vindt dan al direct een korte intake plaats. Anders wordt een moment hiervoor gepland. Wanneer dit klikt, wordt een en ander met het kind overlegd (toestemming van het kind boven 9 jaar sowieso noodzakelijk!) en wanneer het voor het kind goed voelt, wordt een afspraak voor een playsessie gemaakt.
 
  • Afhankelijk van de keuze voor welke playsessie (binnen, buiten -op locatie- of ouder/kind), vindt deze sessie plaats enkel met Louisa en het kind. 
In overleg met kind en ouder worden, indien gewenst, vervolgsessie(s) afgesproken. 
Over het algemeen blijkt dat kinderen vaak maar korte periodes nodig hebben om te ontvangen wat ze nodig hebben. Het aantal sessies is meestal beperkt. 
 
  • De meeste kinderen ervaren de playsessies als een welkome afleiding van de verwachtingen van de buitenwereld en als een veilige haven om op een speelse manier lekker zichzelf te kunnen zijn.
 
  • Indien gewenst maken Louisa en ouder na afloop of tussendoor een afspraak voor een sessie, om een en ander te evalueren, maar ook om als ouder de nodige inzichten te ontvangen, 
die voor hem of haar van belang zijn in de omgang met het kind.
 
  • Vindt het kind het fijn om afrondend een sessie met ouder(s) en Louisa aan te gaan, dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem.