Een heleboel gevoel is cool!-teams

 
Groeien is eenvoudigweg veel aangenamer en minder zwaar als je de steun vindt van mensen die snappen wat je bedoelt! 
 
Vandaar dat er voor dit concept gekozen is om te werken aan jezelf binnen Groeiteams. We creeren daardoor een veilige omgeving, je kiest zelf in welk soort team jij denkt de meeste ondersteuning te kunnen krijgen en kunt daarmee groeien in een gelijkgestemde omgeving. 
Binnen de geborgenheid van jouw eigen Groeiteam vind je gelijkgestemden en ervaren intuïtief leraar en coach Louisa Perreyn, die jou bijstaan in je eigen groeiproces als mens, leraar en/of ouder/begeleider. 
 
De Training Intuitieve en persoonlijke ontwikkeling wordt volledig ingevuld naar de behoeften van de groepsleden en is daarom ook altijd maatwerk! Dat betekent dan ook dat je zelf ook invloed uitoefent op wat je wilt leren, wat de training een uniek karakter geeft.
 
We gaan op zeer korte termijn ook van start met een groeiteam voor ouders en een team voor onderwijs en zorg. Kijk op de agenda voor geplande data.
 
Naast de vorming van speciale Groeiteams voor leerkrachten en voor ouders, waarvoor je je individueel kunt aanmelden, zijn groepsaanmeldingen van school teams of andere samenstellingen ook mogelijk.