Wil jij leren hoe je jouw eigen innerlijke stem een grotere rol kunt geven in jouw dagelijks leven? Wil jij meer zelfvertrouwen krijgen in het ‘luisteren’ naar je intuïtie? Ben je op zoek naar steun bij jouw persoonlijke ontwikkeling en wil je meer leren over spiritualiteit en een groter bewustzijn? Wil je de weg terug naar Huis vinden, naar wie je echt bent?
 
Groeien en leren is eenvoudigweg veel aangenamer en minder zwaar als je de steun vindt van mensen die snappen wat je bedoelt! Binnen de veiligheid van jouw Groeiteam vind je gelijkgestemden en ervaren intuïtief en spiritueel gids Louisa Perreyn, die jou bijstaan in je eigen groeiproces als mens, ouder of leraar. 
 
Deze unieke training in intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling voor de nieuwe tijd wordt volledig ingevuld naar intuïtie van gids en groep en de behoeften van de groep en is dus altijd maatwerk! 
 

Inhoud

 
  • Deze nieuwetijdstraining in 6 lessen beoogt je meer vertrouwen te geven in je eigen aangeboren intuïtie en is praktisch en creatief van insteek. In de weekend editie van deze training gaan we op de zelfde wijze aan de slag, maar doen we de tijd in 3 dagdelen.
  • Je leert dat kleine stemmetje in jezelf ontdekken en je leert er beter naar te luisteren. 
  • Je zult worden uitgedaagd om steeds verder en op een steeds dieper niveau kennis te maken met je eigen intuïtie en die van je groepsteamleden. 
  • Gedurende de training leer je ook manieren om jezelf te bevrijden uit oude (kind)patronen en overtuigingen die je bij je draagt, maar die je nu enkel nog in de weg zitten. 
  • Bovendien zullen er onderwerpen de revue passeren als gezond (energetisch) in balans blijven, omgaan met transformatie- en ascensieprocessen, assertiviteit, leren loslaten, contact maken met de andere kant, reïncarnatie, tweelingzielen- en zielsrelaties, psychometrie, kaartleggingen en allerlei andere thema’s en onderwerpen die intuïtief voorbij komen en waar de groep graag nader op zou willen ingaan.
  • Bovendien is er ook ruimte voor individuele aandacht voor diepe en krachtige healing, zowel in de weekend-editie als de online training. We vullen deze training dus gezamenlijk in.
  • Met behulp van diverse (creatieve) technieken als tekenen, schrijven, muziek, visualisatie, meditatie en nog veel meer zal je intuïtieve ontwikkeling worden ondersteund en gestimuleerd. 
 

Groepssamenstelling

 
Naast de vorming van Groeiteams, die toegankelijk zijn voor iedereen, zijn er ook speciale Groeiteams voor leerkrachten en voor ouders, waarvoor je je individueel kunt aanmelden. 
Ook zijn groepsaanmeldingen van schoolteams, teams van instellingen en bedrijven, vriendengroepen of andere samenstellingen mogelijk. De groepen zijn relatief klein (maximaal 6 deelnemers per groep), zodat iedere deelnemer gedurende de training ook voldoende persoonlijke aandacht krijgt.
Na de training te hebben doorlopen, worden op verzoek van het team (zoveel mogelijk in dezelfde samenstelling en dus vertrouwd) vervolgsessies georganiseerd om het proces verder te begeleiden.
 

Cursus data 2018 gepland: Agenda

 
 
 
NIEUW: E-Team Online training:
 

Deze unieke online training wordt volledig ingevuld naar intuïtie van trainer en de behoeften van de groep en is dus volledig maatwerk.

 

Wat leer je?

-Terug naar wie je werkelijk bent, je unieke Zelf
-Luisteren naar je hart en de signalen die je ziel je geeft
-leren je gevoelens er te laten zijn en pijnpunten verwerken
-Alles wat er op jouw pad komt, is hier om je te helpen
-Hooggevoeligheid en je handhaven in een soms heftige wereld
 

Wat krijg je verder?

-Steun van gelijkgestemden en ‘collega’s’
-vervolgsessies met team mogelijk
 

Online aanbod

-Live uitzendingen (maandagavond en naar eventuele behoefte)
-Beantwoorden van vragen
-Oefeningen en huiswerk
-Meditatie
-Krachtige nieuwetijdshealing
-Chat
-Input en steun van je team
 

Spelregels

-Facebookaccount
-Maximaal 8 deelnemers per E-team
 

Zie de agenda voor details.

 
Schrijf je This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. nu in. Wil je meer informatie of wil je een groep aanmelden, mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 06-51032752. 
 
 
Ervaringen:
 
Wauw, wat was mijn deelname aan het online groeiteam een mooi cadeau aan mezelf! Nooit gedacht dat het zóveel met me zou doen. Louisa voelde meteen vanaf de allereerste seconde zó vertrouwd, zó liefdevol, zó puur. En enorm betrokken, niet alleen tijdens de wekelijkse uitzendingen, maar dagelijks in de Facebookgroep. Louisa sloot enorm aan op wat wij nodig hadden, daardoor konden we flink de diepte ingaan met elkaar. Tijdens de laatste uitzending zei ik 'Ik heb in die zes weken méér geleerd dan in al die vorige 35 jaren van m'n leven', haha, en zo voelt het ook echt. Louisa is hier zoooo voor in de wieg gelegd, haar enthousiasme werkt ook echt aanstekelijk! We kunnen niet meer zonder Louisa en zonder elkaar, dus we gaan als groeiteam lekker door. <3 
Marjan Kraster

Echt zoooon meerwaarde in mijn dagelijkse 'beslommeringen' .. Fijn om op deze tools/tips/ervaringen terug te kunnen vallen ...en steeds n stapje verder, naar..... M E . Thx Groeiteam A angels !! Living The Life I Love#Loving The Life I Live.  Joke Stroobach

Ik vond het ook een hele mooie ervaring, die ik niet had willen missen thankx again Louisa Perreyn.  Mayella Cleton