Workshops

 
Louisa biedt verschillende mogelijkheden aan om op een speelse en magische manier beter in contact te leren komen met je intuitie. Misschien ken je haar al van haar inmiddels beroemde Engelen High Tea's of het Engelenspreekuur? 
 
  • Inmiddels heeft ook deze workshop zich verder ontwikkeld en gaat nu verder onder de naam Heavenly Tea. De Minitea voor 2 personen blijft in dezelfde vorm bestaan.
  • Nieuw is de Transformational Tea, die je uitdaagt met een specifieke blokkade of angst aan de slag te gaan. 
 
Laat je verrassen door de heldere en concrete antwoorden vanuit de hemel...
 

De hemel aan huis

 
Wanneer je het leuk vindt om als groep aan een tea of borrel deel te nemen om bijvoorbeeld een verjaardag te vieren of je wilt dit in het kader van een vrijgezellenfeest doen of gewoon lekker als een leuke middag of avond met je vriendinnen, dan kan dit in overleg voor je worden georganiseerd.
Ben je nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden of wil je een speciale Heavenly Tea of Borrel voor jouw vriend(inn)en organiseren? Neem dan contact op met Louisa Perreyn.
 
Ook heel leuk voor een vrijgezellenfeestje!

Readings aan huis

 
Louisa komt ook graag readings doen bij jou thuis! 
 
Al vanaf 225 euro incl. BTW (tarief regio Den Haag) voor 3 uur lang kun je je engelen al thuis ontvangen. Vanaf 5 personen komen we naar je toe! Meer informatie hierover ontvangen?
 
Wil je je aanbieden als gastvrouw of gastheer? Wanneer je jouw huis of locatie aanbiedt om een Heavenly of Transformational Tea te organiseren, dan krijg jij, bij het verzamelen van minimaal 5 deelnemers, jouw deelname aan de Tea of borrel gratis! Interesse? 
 
Bel 06-51032752 of mail voor meer informatie!
 
 

Inzicht in obstakels

 
Probeer jij al lange tijd een angst te bedwingen of loop je tegen iets in jezelf aan, dat maakt dat je maar niet vooruit lijkt te komen? 
 
Ben jij er nu klaar voor om de voor jou juiste keuzes te gaan maken en durf jij je dromen nu echt na te gaan jagen? Is het niet de hoogste tijd en wat heb jij daar nu voor nodig?
Deze speelse, intuitieve workshop geeft je inzichten en zal je bewustzijn verruimen. Deze workshop kan je leven veranderen, wanneer je durft open te staan voor verandering.
 
Helder, duidelijk en betoverend!
 
We beginnen met het bepalen van jouw uitdaging voor dit moment en gaan vervolgens in spelvorm en in groepsverband op zoek naar de antwoorden en inzichten, die jou de duw over de drempel kunnen geven. Bovendien worden eventuele belemmeringen en overtuigingen met betrekking tot je doel je duidelijk en zet je daadwerkelijk stappen vooruit.
 
Speel bijvoorbeeld met de volgende doelen:
 
  • Ik wil mijn eigen belemmeringen loslaten, zodat ik mijn droom kan realiseren.
  • Ik wil mijn grenzen (naar anderen) leren stellen.
  • Ik wil mijn angsten en zorgen in inzicht veranderen.
  • Ik wil een goede balans ontdekken tussen werk en prive.
  • Ik wil inzicht krijgen in mijn kwaliteiten en valkuilen.
 
WAAR Voorburg
WANNEER Check agenda
PRIJS 65 euro p.p. (max. 4 deelnemers)
 
 

 

Het succes van de Heavenly Tea is onmiskenbaar en we hebben ervaren dat jullie ook graag een engelenreading willen krijgen met z'n tweetjes of drietjes.
 
Vandaar dat we jullie ook een bijzondere Heavenly Mini Tea willen bieden.. voor vriend(inn)en, maar voor ook voor moeder en dochter, man en vrouw... enfin, voor iedereen die graag hemelse boodschappen ontvangt en die met een dierbare wil delen. Gedurende 2 uur lang mogen jullie ons alle vragen stellen die je maar wilt en kun je tegelijkertijd genieten van thee en allerlei heerlijke dingen.
 
Naar keuze kun je aangeven of je een zoete of een hartige tea wilt.
 
De Tea is 's ochtends, in de middag en 's avonds te boeken. 
 
Wil je graag boeken voor het weekend, wees er dan snel bij!
 
WAAR Voorburg
 
  • PRIJS 125,00 euro inclusief BTW voor 2 personen (2 uur)
  • PRIJS 180,00 euro inclusief BTW voor 3 personen (3 uur)
 
 

Ervaringen

 
"Wij hebben je Mini-tea, zoals ik je al stuurde, erg waardevol gevonden. Ik voel duidelijk dat we op de goede weg zijn en met name voor mijn dochter van 16 heeft ons gesprek  haar zeer goed gedaan. Je hebt bijgedragen aan weer een stukje verder op weg naar inzichten in haar zelf. Ik heb haar lang zien worstelen met zichzelf en is vaak diep gekwetst. Wij hebben vaak meerdere therapeuten geprobeerd`; orthopedagoog, psycholoog en hoewel zij de gesprekken als prettig ervoer, nooit bleven ze hangen. Afgelopen donderdag is ons gesprek werkelijk blijven hangen omdat je heel snel tot de kern kan komen, dat is echt een gave, daarnaast heb je hele praktische tips gegeven. Ook weet ik zeker dat mijn dochter jouw advieslijn gaat bellen want het heeft de deur opengezet, ze heeft een stapje naar binnen gezet maar weet daar nog niet de weg en zit nog met veel vragen. Ook voor mijzelf was het een bijzondere ervaring. Er zijn ook wat inzichten bij mij binnengekomen. Ik ga ook echt jouw tips en bevindingen toepassen! Een grappig inzicht was toch wel over de kleur zwart dragen, ik heb daar over nagedacht en wat blijkt`; wanneer ik naar voor mij vreemde mensen ga, of met een nieuwe club mensen moet zitten, dat ik altijd zwart draag… lekker mijzelf beschermen oftewel dichtzetten.. Handig om te weten dat wanneer ik een nieuw team moet begeleiden, dat ik niet geheel in het zwart moet gaan, ik kan niet van de ander verwachten zich open te stellen, als ik mijzelf afsluit. Hier dank ik je voor! Nu, ik hoop je echt nog een keer te zien, spreken. `heel erg bedankt dat je onze weg hebt gekruist en ik ben dankbaar voor wat je hebt betekend. Liefs van ons beiden,
 
Ingrid en dochter", Apeldoorn
 
"Het is alweer een maand geleden dat mijn zusje en ik bij jou zijn langsgeweest en we hebben er geen moment spijt gehad. Dat wil zeggen dat we allebei met een goed gevoel naar huis zijn gegaan en dit spreek ik voor mezelf ook heel veel aan de tips heb gehad! Ik weet niet helemaal zeker of de directe aanleiding de Engelen High Tea was, maar ik heb de situatie met mijn moeder veel beter los kunnen laten en dat het is ontzettend prettig om me geen zorgen over onze relatie te hoeven maken en haar situatie! Ik laat me nu ook veel minder snel uit het veld slaan.Ik vond de Engelen High Tea en haar inhoud heel bijzonder en ben blij dat mijn zusje mee was gegaan en dat we dat samen hebben meegemaakt. Ik moet zeggen dat ik het ook ontzettend leuk vond om jou te werk te zien gaan en dat je enthousiasme heel duidelijk te zien was. Jij hebt me vertrouwen in mezelf gegeven en door jou ben ik ook gaan geloven dat ik ook een lichtwerker ben. En ik voel me daardoor heel bijzonder. Dat ik dat mag zijn. (En dat ook bijzonder mag vinden.)
Soms zijn woorden niet genoeg om dat diepe gevoel van dankbaarheid over te brengen, maar die voel ik wel. ;) Ik heb nog niet alles uit de Engelen High Tea gehaald, dus daar ben ik nog mee bezig. De tips en inzichten die toen naar voren zijn gekomen, kan ik nog steeds mee aan de slag! Maar ik vind nu de tijd wel rijp om je mijn bedankje te sturen ;) Dus bedankt, Louisa, voor jouw diensten! Groetjes en engelenbedankjes,"
 
Charl en Inge

 

 

Ooh.... heavens!

 
Deze Hemelse Tea of Borrel wordt regelmatig georganiseerd ergens in Nederland, waarbij je kennis maakt met engelen, gidsen, overleden dierbaren en de hulp die ze je willen bieden. Louisa helpt je om beter naar je eigen intuitie te luisteren en geeft via haar intuitieve lijntje met de hemel antwoorden op je vragen en de inzichten die nodig zijn om jou verder te helpen groeien. 
 
Je kunt een magische middag of avond verwachten waarin je informatie zult krijgen over wat jouw hemelse dreamteam van de andere kant voor jou in je leven kan betekenen en je leert hoe je contact met hen kunt maken. 
 
Ik zie vaak dat mensen anderen meenemen! Leuk daaraan is dat wanneer mensen elkaar al aardig kennen de inzichten die bovenkomen nog mooier zijn, omdat ze door hun vriend(in) worden bevestigd. Heel leuk om te ervaren!
 
De Tea's vinden plaats in de middaguren, de borrels in de avond/middaguren en zijn afhankelijk van de wensen van gastvrouw/heer, organisatie en locatie en duren rond de 3 uur. Prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, wensen en reiskosten. (Indicatie zo'n 60 euro p.p. gebaseerd op 6 deelnemers, inclusief catering en werkmateriaal)
 

Deelnemen?

 
Wil je ook een keer deelnemen aan een HEAVENLY TEA? Kijk dan op de agenda voor de mogelijkheden.
  • PRIJS 55 euro inclusief BTW per persoon (edities Voorburg)

 

Elk jaar vindt ook de HEAVENLY XMAS TEA plaats. Dit is een hele magische editie, in de sfeer van kerst, inclusief een mooie goodybag.

PRIJS 65 euro inclusief BTW per persoon (Voorburg)

 

Een bijzondere mama editie van deze Tea vindt vanaf nu ook regelmatig plaats: TEA VOOR MAMA'S.  Deze Tea, als gezegd exclusief voor mama's, staat in het teken van vragen over alles wat voor jou als moeder en jouw innerlijk kind belangrijk is en maken we ook ruim tijd voor vragen over jouw kind(eren). Een mamafeestje dus!

Zie de agenda voor nieuwe data.

 

Liever een keer met een vriend(in) samen antwoorden van de hemel krijgen? Boek dan een Minitea voor 2 of 3.  
 
Loop je tegen een specifieke uitdaging of angst bij jezelf aan of ben je tegen een blokkade aangelopen, die je graag uit de weg wilt ruimen? Neem dan eens deel aan de Transformational Tea
 
 

Ervaringen

 
"De Engelen tea is niet alleen een gezellige middag met vriendinnen, maar ook een middag waarin je in no time de onderwerpen bespreekt die er echt toe doen. Geen lange chit chats waarbij je om de hete brij heen draait, maar vooral veel echte, eerlijke en waardevolle inzichten. En niet alleen van de engelen. "
 
Ellen, Amsterdam
 
"Vond het een hele mooie, bijzondere middag vorige week. Vooral om te weten waar jullie (red. groep) mee bezig zijn en hoe jullie daarin staan/ mee omgaan.
Louisa heeft dat heel goed begeleid en vragen gesteld, mooie kaarten getrokken. Vooral de verschillende type kaarten en inspiratie / wijsheid die je er uit kon halen, spraken me aan." 
 
Sabine, Amsterdam
 
"Hallo Louisa,  ik wilde even vertellen hoe bijzonder ik vandaag vond. echt ontzettend bedankt! ben er nog van ondersteboven, heel veel dingen klopte!" E.O.
 
 
"Lieve Louisa, J.l. zaterdag waren mijn dochter en ik bij jou.  En ik wil toch even zeggen dat we het als wonderbaarlijk hebben ervaren. Ik was beslist sceptisch, heb  op dit  gebied al e.e.a. meegemaakt, maar gaandeweg vond ik het steeds beter. Eigenlijk had ik het voornamelijk voor m'n dochter gedaan, maar kwam zelf toch ook op een fantastische manier aan de beurt. Kennelijk had mijn dochter een healing gekregen, ze voelde zich erg moe, maar wel heel rustig, haar hele gezicht was veranderd, veel zachter, dat moeten en willen was er vanaf. En zelf had ik ook een bepaald sterk gevoel meegekregen. En we hadden allebei fantastisch geslapen die nacht. Louisa, je doet het echt geweldig, volkomen vanuit je hart, zoals ik denk dat het moet voor de nieuwe tijd. Het was heel fijn."
 
Henny