Lezingen ‘Magische Charlotte’

 
Het kan niet anders dan dat Charlotte en opa uit het kinderboek ‘Charlotte en de Magische Droomsokken’ je nieuwsgierig hebben gemaakt naar wat er allemaal nog meer te vertellen is over gevoeligerds, spiritualiteit en intuïtie als kompas in jouw leven en dat van je kinderen. Gelukkig is auteur en intuïtief coach Louisa Perreyn bereid de in het boek besproken thema’s verder toe te lichten tijdens een aantal waardevolle themalezingen.   
 

Luisteravond: Hooggevoelige kinderen

 
Heb je het vermoeden dat je een kind hebt dat hooggevoelig is en zou je daar graag meer over willen weten? Ben je op zoek naar handvatten voor 
jouw kind, voor jezelf en je gezin? Wil je weten wat deze kinderen in het algemeen nodig hebben, wat jouw kind in het bijzonder nodig heeft en hoe je hem of haar dit kunt geven?
Tijdens deze Luisteravond deelt Louisa Perreyn haar visie op hooggevoeligheid, kinderen en groeien en bloeien als gezin. Uiteraard is er ook ruimte om te luisteren naar jouw vragen als ouder en opvoeder.
 
Investering: € 19,95 p.p.
 
Bel 06-51032752 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 
Je bent van harte welkom!
 
Kijk op de agenda waar je je voor deze lezingen kunt aanmelden.