Het leven op deze aarde is eindig. We zijn zelden echt voorbereid op het verlies van een dierbare en we weten niet hoe we zullen reageren als de tijd echt gekomen is. Zo goed als het gaat, zullen we na verloop van tijd de draad van ons leven weer oppakken.
 
Maar soms komen er momenten, dat je nog vragen hebt aan deze dierbare of misschien zou je nog ‘gewoon’ wel heel graag iets tegen hem of haar willen zeggen. Misschien wil je weten hoe het gaat met de ander daar in de andere wereld of wil je je dierbare nog heel graag vragen om je ergens voor te vergeven? Misschien wil je je dierbare om steun vragen bij jouw leven op dit moment? 
 
Charlotte Luistert ook graag naar deze overleden zielen, waarbij we de vragen stellen die bij jou als aanvrager nog spelen, maar laten we vooral in de allereerste plaats jouw dierbare aan het woord. 
 
Zo kan er meer rust in jouw leven ontstaan en kunnen jullie aan weerskanten van de regenboog verder. 
 
De aanvraag van een Charlotte Luistert-afstemming als deze gaat op dezelfde wijze als een ‘reguliere’ afstemming
 
Je bestelt via de webshop een afstemming, waarbij je de keuze maakt voor een afstemming voor een Volwassene. Daarna ontvang je van mij de informatie over het mij toesturen van een foto en met welke vragen je bij me terecht kunt.
 
Vanaf het moment dat zowel de benodigde gegevens als de betaling binnen is, streef ik naar een termijn van maximaal 2 weken na aanlevering.