Ken jij Charlotte al?

 

NU VERKRIJGBAAR
VIA DE 
WEBSHOP

 
Laat jezelf en je kind meevoeren in de betoverende wereld van Charlotte en haar opa. Op een speelse, liefdevolle, magische en bovenal aardse manier worden gevoeligerds van alle leeftijden uitgedaagd om belangrijke spirituele lessen te leren en om groot en klein samen te laten ‘groeien’. Louisa wil je laten zien wat een geweldig en magisch talent hooggevoeligheid eigenlijk is en wat een waanzinnige dingen je voor elkaar kunt krijgen, als je je hoofd (verstand) en je hart (gevoel) laat samenwerken! Opa en Charlotte vinden het bovendien heerlijk om grote mensen en kinderen te leren hoe ze hun dromen kunnen realiseren en hoeveel hulp ze hierbij van de andere kant kunnen krijgen, als ze er maar om durven vragen. Waar droom jij van en wat kom jij hier op aarde doen? Waar brengen de Magische Droomsokken jou naartoe? 
 
Dit magische kinderboek voor alle leeftijden en de bijbehorende ‘Magische Droomsokken’ maken deel uit van een uniek Groeiprogramma ‘Een heleboel gevoel is cool!’ voor leerkrachten en ouders en alle andere mensen die van kinderen houden. Wanneer je je hart durft te volgen en naar je intuïtie  gaat luisteren, zul je meer gemoedsrust, creativiteit, vertrouwen en plezier in jouw leven en dat van je kinderen gaan ervaren. Kun jij een beter cadeau bedenken om de kinderen op deze wereld te geven?
 
Ben je zelf hooggevoelig of heb je een hooggevoelig kind in je gezin of klas of in je omgeving? Vind je het vaak lastig te begrijpen wat er in zo'n kind omgaat? Charlotte en de magische droomsokken is het startpunt om samen met het kind hooggevoeligheid bespreekbaar te maken.
 
Dit groeiprogramma is van start en biedt diverse trainingen, individuele begeleiding in het kader van verzuim- en burnoutpreventie en een aantal inspirerende Writeshops om ouders, leerkrachten en hulpverleners te steunen.  
 
Auteur: Louisa Perreyn
Illustraties: Marisabel Munoz
Lanceerdatum 2e gewijzigde druk: 16 maart 2015
 
BESTELLEN? KLIK OP DE COVER!            
 
 
 
 

Nieuwsgierig?

 
 
 
In dit filmpje licht Louisa een tipje van de sluier op en vertelt ze over de lancering van haar eerste ( kinder) boek. 
 
 
Wil je Charlotte alvast een klein beetje leren kennen en haar gaan volgen? Dat kan! 
 
Ze heeft nu al haar eigen Facebook pagina en een Twitter account. Word vriendjes en stel jezelf maar aan haar voor. Groot en klein is van harte welkom! 
 
 Charlotte en de Magische Droomsokken
 
Op deze pagina vertelt Charlotte over dagelijkse gebeurtenissen in haar leven.    
 
 Louisa Perreyn
 
Dit is de pagina van de auteur, waar zij onder andere haar ervaringen plaatst over haar schrijven en reacties deelt vanuit de lezers.
 
 @Charlotte_magie
 
 

Recensies

 
Hoi Louisa,
 
Dit moest ik even met je delen... Ik heb het boek Charlotte en de magische droomsokken aan mijn dochter van 9,5 gegeven. Het boek vindt ze geweldig! Vanmiddag vertelde ze over de healing en dat ze het zo mooi vond en het zelf uit probeerde. Het voelde volgens haar precies zoals in het boek beschreven.
Ook had ze het over de overledenen en dat ze het zo mooi vond. Het gaf haar een gevoel van herkenning. Als kleintje was ze altijd bang voor de dieren en strepen en kleuren in haar kamer.
Zo fijn om mijn grote dochter hier over te horen praten en er samen over te kunnen praten!
 
Dank voor jouw mooie inspirerende boek!
 
Warme groet,
 
Manon