Charlotte en de magische droomsokken

 
Op zaterdag 5 april 2014 wordt door Louisa Perreyn en Metatron Uitgeverij in Voorburg in aanwezigheid van familie, vrienden, kennissen en collega’s het kinderboek Charlotte en de magische droomsokken gelanceerd!
 
 

Training Magische Droomsokken

 
Op 14 en 21 mei a.s. geeft Louisa Perreyn de gloednieuwe Training Magische Droomsokken. Ben je geïnspireerd geraakt door haar nieuwe boek, Charlotte en de magische droomsokken, en wil je meer te weten komen over wat je allemaal met het geheim van die betoverende sokken kunt doen voor jezelf en je kinderen? 
Je wordt tijdens deze training ingewijd in de achtergronden van het boek en zijn totstandkoming en je leert de Magische Droomsokken en de Magische Box als tools op verschillende manieren voor jezelf en je kinderen in te zetten. De tools zijn onder meer gericht op het stimuleren van het onderbewuste en het op een veilige en creatieve manier ontdekken van dromen, idealen en wellicht nog verborgen talenten en mogelijkheden bij kind en volwassene. De Magische Droomsokken zijn er op gericht het gevoel van eigenwaarde van kinderen te verstevigen en een kind (en zijn begeleider!) de waarde te leren van het talent van hooggevoeligheid en de daarbij horende intuïtie van het kind. Het kind en de volwassene leren dat het kind er met al zijn gevoeligheid volledig mag zijn zoals het is. De diverse rollen die de Magische Droomsokken voor ‘gevoeligerds’ kunnen vervullen - individueel, binnen het gezin en in de klas of welke andere groepssituatie dan ook - worden tijdens de training uitvoerig besproken en toegelicht.